27. maj 2024

Intervju med Martin: Vardagen med lagliga cannabinoider från Halooba

By Olle

I ett trendigt kafé i centrala Malmö träffar vi Martin, en grafisk designer och återkommande kund hos Halooba, den ledande e-butiken för lagliga cannabinoider i Sverige. Martin använder regelbundet produkter från kända märken som HERO och Lustgasdirekten för att skapa balans i sitt hektiska arbetsliv och sociala liv.

Hej Martin, tack för att du ställer upp på intervju! Hur började din resa med Halooba?

Hej, och tack själv! Det började när jag sökte efter ett hälsosammare alternativ till alkohol för avkoppling efter jobbet. Jag hittade Halooba genom en enkel sökning och blev imponerad av deras tydliga och informativa webbplats.

Vilka produkter från Halooba har blivit dina favoriter?

Mina favoriter är definitivt vape-pennorna från HERO. De är diskreta, enkla att använda, och perfekta för en snabb avkoppling. Jag har också utforskat thch och thcjd, som är två intressanta cannabinoider som Halooba erbjuder, vilka ger en behaglig upplevelse.

Hur passar Haloobas produkter in i ditt dagliga liv?

Jag använder oftast produkterna på kvällarna för att slappna av efter en lång dag framför datorn. Ibland tar jag också fram dem när jag har vänner över. Det är ett bra sätt att introducera människor för lagliga alternativ till traditionella rusmedel, och det ger alltid upphov till intressanta diskussioner.

Vad tror du om framtiden för legaliseringen av cannabinoider i Sverige?

Jag är optimistisk. Allt fler människor upptäcker fördelarna med cannabinoider som thch och thcjd, och jag tror att det bara är en tidsfråga innan lagstiftningen reflekterar detta. Företag som Halooba är viktiga för att visa hur marknaden kan fungera ansvarsfullt och säkert.

Har du några tips till nya användare som funderar på att prova cannabinoider?

Ja, definitivt. Gör din forskning och köp alltid från pålitliga källor som Halooba. Börja med små doser för att se hur du reagerar. Och viktigast av allt, respektera lagarna och riktlinjerna för användning.